Subtv saavutti sunnuntaina (11.12.) uuden päivätavoittavuusennätyksen. Kanavaa katsoi 1,44 miljoonaa suomalaista. Subtv on ollut jo kolme kuukautta peräkkäin pääkohderyhmänsä (15-34-vuotiaat kaapeli- ja digitalouksissa asuvat) toiseksi katsotuin tv-kanava prime timessa – edellään vain MTV3.

Sunnuntain katsotuimmat ohjelmat olivat Big Brother: Voittajan viikko (222 000) ja Idols Extra (187 000

Subtv:n katselu on kaksinkertaistunut edellissyksyyn verrattuna. Kanava tavoitti marraskuussa päivittäin keskimäärin 1,1 miljoonaa katsojaa, viikoittain 2,1 miljoonaa katsojaa.

Syksyn katsotuimpia ohjelmia ovat olleet juuri päättynyt Big Brother , Idols Extra , Simple Life , Kolmas kivi auringosta, Late Night With Conan O’Brien, Veronica Mars sekä SubLeffat. Juuri alkaneista sarjoista L-koodin toisen kauden ensimmäinen jakso (5.12.) sai heti yli 100 000 katsojaa.

Kevät alkaa kovilla uutuuksilla

Subin kevätkauden teemana on Vaihda alaa – tai koko elämä. Kevään uutuuksissa laihdutetaan, parannetaan seksielämää, kohennetaan hygieniaa, muututaan jalkapalloilijoiksi, perustetaan baari, ruvetaan uusiovanhemmiksi.

Kevään ensimmäisiä uutuuksia ovat tammikuussa alkavat kovat ulkomaiset sarjat: brittihitti Seksigurut, jenkkidraama Summerland, actionjännityssarja 24:n uusi 4. kausi, Olet mitä syöt –laihdutussarjan uusi 2. kausi ja American Idolin uusi 5. kausi.

Tammikuussa palaa tauolta myös suosittu brittikomediapaikka Brittiperjantai – ja E! Entertainment –viihdeputki jatkuu.

Subin kevään kotimainen suursatsaus on maaliskuussa alkava reality-uutuus Baari. Baarin kilpailijahaku jatkuu vuoden loppuun ja kiinnostus on ollut suurta.