MTV3:n Viihdeuutissa Toivonen jatkaa jouluun asti.

Ville Toivosella on laaja kokemus suomalaisesta musiikkimediasta. Hän on työskennellyt tuottajana, toimittaja tai juontajana muun muassa MTV3:n Viihdeuutisissa ja Jyrkissä sekä SubTV:n Sessions- ja MoonTV:n Nousu-ohjelmissa.

’Suurin syy The Voicelle siirtymiseen on kanavan vahva kehittyminen. On hienoa päästä mukaan kasvavan kanavan uusien linjojen suunnitteluun. Lisäksi työskentelen mieluiten juuri suomalaisen musiikin parissa, missä The Voice on vahvimmillaan’, sanoo Toivonen

’Ville Toivonen sopii The Voicelle täydellisesti. Hänen toimenkuvansa on tuottaja ja toimittaja, eli Ville nähdään edelleen tekemässä ammattitaitoisia artistihaastatteluja’, toteaa The Voicen ohjelmajohtaja Kari Laakso.

The Voice on vahvistanut henkilöstöään merkittävästi viime aikoina. Tässä kuussa kanavalla aloitti tuottajana muun muassa T.I.L.A. -ohjelmasta tuttu Vera Olsson, aiemmin ohjelmajohtajaksi siirtyi Radio NRJ:ltä Kari Laakso. Ensi vuoden alussa The Voicella aloittaa myös muun muassa Idolsin pääkuvaajana toimiva Sami Sarkkinen.

The Voicen katsojamäärä on noussut selvästi viime aikoina. Viikolla 45 kanava teki uuden katsojaennätyksen tavoittaen 453 000 viikkokatsojaa.

’Jatkuva kasvu katsojaluvuissa kertoo todellisesta tilauksesta aidosti kotimaista musiikkia soittavalle 24h musiikkikanavalle. Tällä hetkellä kasvu tulee varmasti pääosin musiikin kautta. Ensi vuonna kanavan juonnettujen ohjelmien sisältöä nousee uudelle tasolle. Nyt haemmekin yhtä uutta kovan luokan tunnettua juontajaa Planet Voice -ohjelmaan, kertoo Laakso.