Postin Asiakaslehtikilpailu järjestettiin tänä vuonna 12. kertaa. Kilpailuun osallistui yhteensä 135 julkaisua. Kilpailussa oli kaksi sarjaa: kuluttaja- ja järjestölehdet sekä yritys- ja yhteisölehdet.

Kuluttaja- ja järjestölehtien ensimmäisen sijan sai Kehitysvammaliiton Ketju-lehti. Yritys- ja yhteisölehtien sarjan voitti Fintran Move On!

Tuomaristo arvioi miten laadukkaasti lehden jutut, kuvat ja taitto oli toteutettu. Myös lehden sisältökonseptiin sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen kiinnitettiin huomiota.

Kuluttaja- ja järjestölehtien parhaaksi valitussa Ketju-lehdessä on tuomariston mielestä paljon luettavaa ja se käsittelee aiheita monista eri näkökulmista. Lehdestä heijastuu positiivinen tekemisen meininki.

Yritys- ja yhteisölehtien voittajan Move On! -lehden monipuoliset jutut on hyvin toimitettuja ja mielenkiintoisia. Lehdessä on aikakauslehtimäinen ote.

Molemmissa sarjoissa myönnettiin tänä vuonna kaksi kunniamainintaa. Kuluttaja- ja järjestölehtisarjan kunniamaininnat saivat SAK:n nuorten lehti Arvo ja SK Ravintoloiden Kerho. Yritys- ja yhteisölehtien kunniamaininnat myönnettiin Map Suomi Oy:n lehdelle g/m2 ja Erweko Painotuote Oy:n Volume-lehdelle.

Asiakaslehtikilpailun tuomariston muodostivat Image Kustannuksen toimitusjohtaja Ville Ailio (tuomariston puheenjohtaja), viestintäkonsultti Katja Espo Viestintätoimisto Pohjoisrannasta, Arvo-lehden päätoimittaja Sanna Rytkönen ja viestintäpäällikkö Raimo Autio Suomen Postista.

Kilpailun palkinnot jaettiin Postin Asiakaslehtipäivässä 30. marraskuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä.