SBS Broadcatingin Digital Median SeniorVice President, Christian Anting, on C More Entertainmentin uusi toimitusjohtaja (CEO). CANAL+-tuotemerkkiä edustava C More Entertainment AB on Pohjoismaiden johtava maksu-tv-yhtiö. Nykyinen toimitusjohtaja Marc-Antoine d’Halluin jatkaa kohti uusia haasteita, kuten varatoimitusjohtaja Helena Skåntorp, joka on myös päättänyt jättää yhtiön.

Marc-Antoine d´Halluinin seuraajaksi astuva Christian Antingin rekrytoitiin sisäisesti emoyhtiö SBS Broadcastingista. Christian Antingin toimenkuva on ollut kesäkuusta 2004 SBS-yhtiöiden Digital Median Senior Vice President. Tätä ennen hän toimi kansainvälisestä myynnistä vastaavana varatoimitusjohtajana (Vice President Corporate Development & International Sales). Tammikuusta 2000 kesäkuuhun 2002 hän työskenteli konsernitason varatoimitusjohtajana (Vice President Corporate Affairs). Heinäkuusta 1999 joulukuuhun 2000 Anting toimi Saksan suurimman maksu-tv-yhtiön Kirch Pay TV GmBH & Co ja Premiere World:n toimitusjohtajan neuvonantajana (Executive Assistant). Kesäkuusta 1997 kesäkuuhun 1999 Anting vastasi Kirch Pay TV Groupin DF1 divisioonan kehityksestä (Senior Program Development Manager). Christian Anting on Espanjan kansalainen.

Marc-Antoine d’Halluin on toiminut marraskuusta 2003 C More Entertainment yhtiön toimitusjohtajana (CEO), jolloin Baker Capital ja Nordic Capital ostivat yhtiön Vivendiltä. D´Halluin jatkoi samassa asemassa, kun SBS Group osti C More Entertainmentin maaliskuussa 2005. Hänen johdossaan yhtiö vahvisti rooliaan Pohjoismaiden johtavana maksu-tv:nä sekä kasvatti huomattavasti tilaajamääriään.

“Olen todella ylpeä siitä, mitä C Moressa on saatu aikaan viimeisen kahden vuoden aikana. Liikevaihdon kehitys on ollut todella vaikuttavaa; se on kasvanut 20 %:lla ja tilaajamäärä on tällä hetkellä 830 000. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat vaikuttaneet tähän menestykseen ja toivotan heille onnea jatkossa”, toteaa Marc-Antoine d’Halluin.

“Tämä on minulle jännittävä haaste. Vahva kokemukseni ja taustani maksu-tv-yhtiön johtamisesta antaa minulle hyvät eväät uuteen tehtävääni. Jatkan edelleen osana SBS:n hyvinvoivaa mediaperhettä, nyt johtamalla menestyksekkään maksu-tv-yhtiön kohti uusia tavoitteita. Muutan Tukholmaan hyvillä mielin, ja haluan kiittää vielä Marc-Antoinea ja Helenaa merkittävästä panostuksesta yhtiön kehittymisessä”, toteaa Christian Anting.