Kauppalehden Mobiili+ palvelu jatkuu maksuttomana. Sovellus tarjoaa käyttäjälleen tuoreet talousuutiset ja pörssitiedot helppokäyttöisessä ja nopeasti selattavassa muodossa. Palvelu on nyt saatavissa myös Nokian uuden Kanavat-mediaselaimen kautta.

Kauppalehti Mobiili+ sovelluksen avulla käyttäjä saa uusimmat uutiset ja pörssitiedot matkapuhelimeensa. Palvelusta voi maksutta lukea päivän tärkeimmät talousuutiset ja tiivistelmän Kauppalehdestä. Palvelu sisältää myös Helsingin Pörssin viivästetyt kurssitiedot, indeksit sekä pörssi-, valuutta- ja korkokatsaukset. Palvelun käyttö on maksutonta, Kauppalehti korostaa.

Uudenlaisen käyttöliittymän avulla liikkuminen palvelussa on helppoa. Sivuja selataan vasemmalta oikealle navigaationäppäimen avulla. Tiedot ladataan kerralla puhelimeen, jonka jälkeen niitä voi selata puhelimessa vapaasti ilman tiedonsiirtoveloitusta. Uusimmat tiedot voi käydä päivittämässä puhelimeensa halutuin väliajoin.

Mobiili+ on myös mainosväline

-Mobiili+ tarjoaa myös media-asiakkaillemme uuden kanavan, kertoo mobiilipalveluiden kehityksestä vastaava johtaja Markku Kiuru Kauppalehdestä. Palvelun avatessaan käyttäjä näkee ensin mainosruudun, jonka jälkeen palvelun etusivu aukeaa – Ensimmäistä kertaa mainonta mobiililaitteissa voi olla näyttävää. Ilmoittajan käytössä on nyt puhelimen koko näyttö.

Kesäkuussa avattu Mobiili+ jatkaa Kauppalehden edelläkävijyyttä talouden mobiilipalvelujen kehittäjänä. Ensimmäinen palvelu, kurssitietojen haku tekstiviestinä, avattiin vuonna 1998. Muita palveluja ovat wap-sivusto sekä mobiililaitteille sovitetut kevyet internet-sivut.

-Kauppalehti on talouden monimedia. Ajasta ja paikasta riippumattomien palveluiden kehittäminen on osa strategiaamme. Haluamme tuoda luotettavan ja ajantasaisen taloustiedon käyttöön kaikkiin kanaviin, kertoo Kauppalehden toimitusjohtaja Juha Blomster.

Monimediaan kuuluvat Kauppalehti, Kauppalehti Optio, Kauppalehti Presso, Kauppalehti Online ja mobiilipalvelut. Lisäksi Kauppalehden talousuutisia voi seurata MTV3-kanavalla, Radio Novassa, Sävelradiossa ja MTV3-tekstikanavalla.