ProComin vuosikokouksessa 10.11.2005 valittiin liiton johtokunta vuodelle 2006.

Jukka-Pekka Vuori
Jukka-Pekka Vuori

Uusiksi jäseniksi valittiin viestintäjohtaja Anna Lauttamus-Kauppila, Viestintävirasto ja viestintäjohtaja Rauno Heinonen, Satama Interactive. Puheenjohtajana jatkaa apulaisjohtaja Jukka-Pekka Vuori, Veikkaus Oy.

Muut johtokunnan jäsenet ovat:
viestintäpäällikkö Sirkka Mäkeläinen, Helsingin kaupunginkanslia, verkkotiedottaja Heli Harri, Orion Oyj, Viestintäjohtaja Jyrki Karasvirta, TeliaSonera Finland Oyj, kohderyhmäpäällikkö Erja Lohikoski, Oy Observer Finland Ab, talousviestinnän johtaja Anne Pirilä, Ahlstrom Oyj, johtava viestintäkonsultti Sonja Soitinaho, Imageneering, johtava viestintäkonsultti Jami Taipalinen, Viestintätoimisto Taitomylly Oy ja toimitusjohtaja Iina Åman, Viestintätoimisto Tenho Ky.