Mainostoimisto Familyn suunnittelemat ja Kaivopuiston Grillin toteuttamat spotit ovat nimeltään Tarkkuus, Teho ja Tunne. Nimiensä mukaisesti spotit kertovat television eri ominaisuuksista.

-Suomalaiset katsovat televisiota päivittäin lähes kolme tuntia. Minkään muun median parissa ei vietetä aikaa yhtä paljon, toteaa MTV3:n varatoimitusjohtaja Heikki Rotko.

-Tätä taustaa vasten voi todeta, että television katselu ja kaupalliseen televisioon sijoitetut mainoseurot eivät ole balanssissa. Toivomme, että tämä kampanja osaltaan muistuttaa television toimivuudesta mainosvälineenä.

-Mainostajalle kaupallisen television nopea ja laaja tavoittavuus ja vaikuttavuus tarjoavat ylivertaiset mahdollisuudet viestien välittämiseen. Ja toisin kuin muissa medioissa mainostaja maksaa televisiossa vain niistä silmäpareista, jotka ovat todistetusti nähneet hänen mainoksensa, toteaa puolestaan Nelosen markkinointijohtaja Hans Edin.

-Television katsojaluvut saadaan joka ikinen arkipäivä luotettavan tutkimusjärjestelmän kautta ammattitaitoiselta tutkimuslaitokselta, Finnpanelilta. Mainostajan riskit on siis minimoitu, Edin jatkaa.

Kampanjaan kuuluu myös www.myyntipäällikkö.fi ja www.myyntipaallikko.fi -osoitteista löytyvä internetsivusto, joka avautuu perjantaina 18.11. Sivustolla on leikkimielinen Myyntipäällikkö-testi, tutkimustietoa television mediaominaisuuksista sekä kanavilla pyörivät kampanjaspotit. Spotit voi katsoa ennakkoon osoitteesta http://grilli.media.toastpost.com/myyntipaallikko