Digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut Valve Branding Oy palkittiin parhaana kreatiivisena toimistona (Best Creative Agency). Suomalaiset kilpailivat muiden Pohjoismaiden toimijoiden kanssa.

Tuomariston suomalaisjäsenen, Suomen Elektronisen Kaupankäynnin yhdistyksen toiminnanjohtaja Kare Casalsin mukaan, suomalaisten erinomainen menestys yli 100 ehdokkaan joukossa on loistava osoitus suomalaisten yritysten ja toimijoiden ennakkoluulottomasta, korkealaatuisesta ja tinkimättömästä työstä.

“Erityisen ilahtunut olen siitä, että Suomeen tuli juuri Internetin hyödyntämiseen liittyvät tärkeät palkinnot. Toivottavasti tämä menestysosaltaan rohkaisee myös muita toimijoita kansainvälisille markkinoille!”

SIME ’05 – tapahtuman (Scandinavian Interactive Media Event) Conference & Awards järjesti Internetstrategiayhtiö Result, tukenaan Dagens Industri, Glocalnet, Incordia, Google, Agent25, Torget.se, International Herald Tribune, Labs2 ja openBC.

Voittajat eri kategorioissa:

Best Internet Strategy

SVT – Swedish Public Television

Best System Supplier:
Tradedoubler

Best E-Commerce Company:
Sulake / Habbohotel.com

Best Online Campaign:
Aftonbladet – “Fimpa”

Best Creative Agency:
Valve OY

Best Media Agency:
Tradedoubler

Best Entertainment Content:
Sulake / Habbohotel.com

Best Mobile Solution:
Digital Act AB – SAS

Most Useful Online Service:
Aftonbladet – Viktklubb.se

SIME Grand Prize:
Skype