Jaana Mäkiniemi
Jaana Mäkiniemi

MBA Jaana Mäkiniemi on nimitetty viestintäkonsultiksi vastuualueenaan viestinnän strateginen suunnittelu, viestinnän toteutus sekä asiakassuhteet. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Miotec Oy:n viestintä- ja markkinointijohtajana, Efore Oyj:n markkinointiviestintäpäällikkönä, johtavana viestintäkonsulttina viestintätoimistossa sekä copywriterina mainostoimistossa.

Vuokko Järvilehto
Vuokko Järvilehto

YTM Vuokko Järvilehto on nimitetty viestintäkonsultiksi vastuualueenaan viestinnän strateginen suunnittelu, viestinnän toteutus sekä asiakassuhteet. Hän jatkaa myös työtään lääketieteeseen erikoistuneena vapaana toimittajana. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kotilääkäri-lehden päätoimittajana sekä Duodecimin uutispalvelun uutispäällikkönä.

Pia Johansson
Pia Johansson

BA (Hons), MA Pia Johansson on nimitetty viestinnän suunnittelijaksi. Aiemmin hän on toiminut tiedottajana muun muassa Stakesin ja Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan YTV:n viestintäryhmissä.

Competence Communications on b-to-b-viestintään erikoistunut viestintätoimisto. Competence on Viestintätoimistojen liitto ry:n (VTL) puheenjohtajatoimisto.