Neljä pohjoismaista viestintä- ja markkinointiviestintätoimistoa on perustanut uuden viestintätoimistoketjun palvelemaan asiakkaita, jotka toimivat Pohjoismaissa tai jotka haluavat tulla Pohjoismaiden markkinoille. Ketjun nimi on Nordic Relation, joka on uusi ja itsenäinen.

Suomalainen AC-Mainos, ruotsalainen JMW Kommunikation, tanskalainen Agenda Kommunikation ja norjalainen Zignal muodostavat yhteistyöverkoston, joka pystyy tarjoamaan pohjoismaista viestintä- ja markkinointiviestintäosaamista paikallisilla sovellutuksilla.

Kuvassa vasemmalla Misa Kannos, AC-Mainos; Peter Albäk, Agenda Kommunikation; Björn Mellstrand, JMW Kommunikation; istumassa Ingalill Sandal, Zignal
Kuvassa vasemmalla Misa Kannos, AC-Mainos; Peter Albäk, Agenda Kommunikation; Björn Mellstrand, JMW Kommunikation; istumassa Ingalill Sandal, Zignal

”Pohjoismaita pidetään helposti yhtenä markkina-alueena, mutta eri maiden välillä löytyy kuitenkin eroavaisuuksia – me tunnemme oman maamme markkinoiden mahdollisuudet ja taas toisaalta pystymme ketjun kautta saamaan tehoa yli kaikkien Pohjoismaiden kanssa tehtäviin projekteihin. Hallitsemme markkinoiden eroavaisuudet ja samanlaisuudet ja pystymme näin tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kussakin maassa toimivan ratkaisun”, sanoo toimitusjohtaja Misa Kannos AC-Mainoksesta.