Hansaprint automatisoi samalla Artukaisten aikakauslehtitehtaansa sisäistä logistiikkaa robotoimalla välivarastot. Tehtaalle hankitaan myös itseohjautuvat vihivaunut, jotka hakevat välivarastoista sidontalinjoilla tarvittavat arkkilavat.

Investoinnit lisäävät Hansaprintin kapasiteettia, mutta samalla korvaavat Itäharjun tehtaan painokapasiteettia markkinatilanteen mukaan. Investointien kokonaisarvo on yli 15 miljoonaa euroa.

Uusi painokone on varustettu erityisesti puhelinluetteloiden painamiseen. Syksystä 2006 alkaen kaikki luettelot painetaan korkealaatuisella heatset-menetelmällä. Heatset-painaminen mahdollistaa värien lisäämisen kaikkiin luettelon osiin sekä parantaa luetteloiden painolaatua.

Luettelotuotannon vahvistumisen myötä Hansaprint on solminut monivuotiset painatussopimukset alueellisista puhelinluetteloista Fonecta Oy:n, Finnet-Median ja Eniro Finlandin kanssa. Sopimukset mahdollistavat pitkäjänteisen yhteistyön jatkamisen ja luettelotuotannon edelleen kehittämisen. Yhteistyö jatkuu myös hakemistojärjestelmien, tukipalvelujen ja aineistonhallinnan kehittämisessä.

Hansaprintin ja Fonecta Oy:n viisivuotinen sopimus kattaa Fonectan julkaisemat Suomen alueelliset puhelinluettelot, joista suurin on Helsingin ja lähialueiden kolmiosainen, yli 700 000 luettelopaketin painos. Finnet-Median kanssa solmittu viisivuotinen sopimus Suomen alueellisista puhelinluetteloista sisältää kaikki Finnet-julkaisijoiden alueluettelot. Eniro Finlandin kanssa allekirjoitettu kolmivuotinen painatussopimus kattaa Helsingin seudun ja Pirkanmaan puhelinluettelot.

Hansaprint on Suomen suurin painotalo, Pohjoismaiden johtava aikakauslehtipaino ja Itämeren alueen johtava graafisen viestinnän kokonaisratkaisuihin erikoistunut palveluyhtiö. Hansaprint-konsernin palveluksessa on n. 1 045 henkilöä. Hansaprintin liikevaihdon vuonna 2005 arvioidaan ylittävän 190 miljoonaa euroa, josta viennin ja kansainvälisten toimintojen osuus on 1/3.

Hansaprintillä on tuotantolaitokset Turussa, Salossa, Vantaalla ja Ruotsissa Västeråsissa sekä Unkarissa Komaromissa. Hansaprintillä on tytäryhtiöitä ja yhteistyökumppaneita kaikissa Pohjoismaissa sekä Venäjällä ja Baltiassa. Hansaprint kuuluu TS-Yhtymään, ja sen toinen merkittävä omistaja on Sanoma Magazines Finland Oy.