Minna Leno aloittaa joulukuun ensimmäisenä päivänä Suomen CANAL+:n uutena Country Managerina, Suomen päivittäistoiminnoista vastaavana johtajana.

Aiemmin Fonecta Oy:n markkinoinnista ja viestinnästä vastaavana johtajana toiminut Leno siirtyy johtamaan Suomen CANAL+:aa elokuussa paikkansa jättäneen Jarkko Nordlundin tilalle.

Minna Leno
Minna Leno

Minna Lenolla (KTM, YTM) on takanaan pitkä ura myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävien parissa. 1990-luvun alussa Leno oli rakentamassa Classic FM radiokanavaa, jonka jälkeen hän siirtyi MTV3:n myyntiin ja markkinointiin vastaamaan suurasiakkaista. Viimeisimmässä työssään Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajana Leno vastasi Fonecta-yritysbrändin ja siihen liittyvien tuotebrändien kehittämisestä. Fonectan johtoryhmän jäsenenä Lenon vastuulla oli yhtiön kokonaiskommunikaatio.

Pohjoismaiden johtava maksu-tv CANAL+ elää paraikaa voimakasta kasvukauttaan. Minna Leno odottaa innostunein mielin uutta tehtäväänsä kansainvälisen televisioyhtiön Suomen toimintojen johdossa.

-CANAL+ on vahva kasvuyritys erittäin mielenkiintoisella toimialalla. On hienoa päästä vahvistamaan tätä kasvua yhdessä osaavien ihmisten kanssa. CANAL+ panostaa hyvään sisältöön ja tuo markkinoille jatkuvasti uusia palveluita. Mielestäni tämä kaikki kertoo yhtiön tahtotilasta olla kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa, Leno toteaa.