Eviasta tulee Sonyn partneri, joka ideoi ja toteuttaa Sonyn paikallisaktiviteetit, kuten printti- ja verkkomainonnan sekä muut myynninedistämistoimenpiteet. Kattomainontaa Sony toteuttaa edelleen Euroopan laajuisesti lontoolaisen Fallonin kanssa.

“Kulutuselektroniikkamarkkinat ovat voimakkaassa murroksessa. Valitsimme yhteistyökumppanin, jonka avulla pystymme selkeästi kommunikoimaan tuotteidemme erityisominaisuuksista sekä kuluttajille että jälleenmyyjille. Evia vakuutti meidät luovalla osaamisella, joka selkeästi tukee tavoitteitamme”, kertoo Sony Finlandin markkinointijohtaja Klaus Kotka.

“Sony on maailman arvostetuimpia tuotebrändejä, jonka kanssa yhteistyö on erittäin mielenkiintoista ja motivoivaa”, Evia Helsingin asiakkuusjohtaja Leena Artimo toteaa. “Voimme soveltaa Evian integroidun markkinointiviestinnän toimintamallia laajasti.”