Kaksipäiväisten sarjan ensimmäinen oli Kankaanpään Seutu, toinen Kunnallislehti Paimio–Sauvo–Piikkiö ja kolmas
KMV-Lehti (entinen Kuorevesi–Mänttä–Vilppula). Kolme kertaa tai useammin ilmestyvien sarjassa voittajaksi tuli Itä-Häme. Toinen sija meni Loimaan Lehdelle ja kolmas Borgåbladetille.

Paikallislehtikilpailussa arvioitiin lehtijuttujen sisältöä,
mielipidekirjoittelua, ulkoasua ja kuvitusta. Kilpailun tuomaristoon
kuuluivat yhdeksän Jyväskylän yliopiston toimittajakoulutuksen toisen vuosikurssin opiskelijaa sekä kuusi paikallislehtien päätoimittajaa.

Kilpailuun osallistui 79 paikallislehteä. Yleisarviona tuomaristo totesi kaikkien kilpailuun osallistuvien lehtien olevan hyvin aktiivisia ja monipuolisia alueensa uutislehtiä, joissa on laajat yleisönosastot.

Heikki Pettisellä vuoden paras paikallislehtikuva

Vuoden paikallislehtikuva -kilpailun paras oli Ylä-Satakunnan
toimitussihteerin Heikki Pettisen ottama kuva varikon miesten
työskentelystä Alastaron moottoriradalla. Toisen palkinnon sai Jenni Heikkilä Raahen Seudusta ja kolmannen Kati Kuusinen Loimaan Lehdestä.

Kunniamaininnan saivat Minna Ala-Heikkilä Nokian Uutisista, Elina Tanhua Itä-Hämeestä ja Toni Viljamaa Tyrvään Sanomista. Kilpailu oli tarkoitettu paikallislehtien valokuvaaville toimittajille. Siihen oli lähetetty 87 kuvaa 25 lehdestä.

Oma erillinen kilpailunsa oli myös Kuva paikallislehdessä -kilpailu, jossa arvioitiin koko lehden kuvankäyttöä. Siihen osallistui 38 lehteä. Voiton vei Itä-Häme, toiseksi sijoittui Raahen Seutu, kolmanneksi Nya Åland, ja kunniamaininnan saivat Salmetar, Loimaan Lehti ja Kunnallislehti Paimio–Sauvo–Piikkiö. Kuvakilpailujen raadissa oli neljä paikallislehtien edustajaa, Suomen Lehdistö -lehden toimittaja sekä Vuoden lehtikuvaajaksi valittu Jenni-Justiina Niemi.