Yhtyneet Kuvalehdet -konserniin kuuluva Kynämies Oy ja TeliaSonera Finland ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Soneran internet-portaali Sonera Plaza siirtyy liiketoimintasiirrolla Kynämies Oy:lle. Kolmivuotisen yhteistyösopimuksen mukaan asiakaslehtitalo Kynämies vastaa jatkossa Sonera Plazan kehittämisestä, sisällöntuotannosta ja ylläpidosta.

Osapuolet ovat sopineet, että yhteistyösopimuksen arvoa ei julkisteta.

Yhteistyösopimus tukee Yhtyneiden Kuvalehtien toimitusjohtaja Ilkka Seppälän mukaan Kynämiehen strategista päätöstä panostaa entistä voimakkaammin verkkoviestintään.

–Yhdistämällä konsernin aikakauslehtiosaamisen ja Kynämiehen verkko-osaamisen pystymme tuottamaan Sonera Plazaan entistä laadukkaampaa sisältöä sekä tarjoamaan parempaa palvelua portaalin asiakkaille. Kynämiehen organisaatio ryhtyy välittömästi kehittämään verkkopalvelua sekä teknisesti että sisällöllisesti, Seppälä kertoo.

–Olemme sähköisten kanaviemme strategiassa keskittyneet johdonmukaisesti kehittämään asiakkuuksiemme hoitoa sähköisissä kanavissamme. Yleisellä internet-portaalilla on tärkeä rooli strategiassa, mutta tämä palvelu on luontevaa tuottaa yhteistyössä Yhtyneiden Kuvalehtien kaltaisen perinteikkään ja laadukkaan mediayhtiön kanssa,” toteaa e-Business-yksiköstä vastaava johtaja Merja Haverinen TeliaSonera Finlandin kuluttaja-asiakassegmentistä.

Kynämies haluaa olla entistä sähköisemmäksi ja mobiilimmaksi muuttuvan asiakasviestinnän eturintamassa. Kynämiehen liiketoiminnan johtaja Hannu Lindellin mukaan sähköinen ja painettu viestintä tukevat toisiaan mainiosti.

–Panostamme verkkoviestintään, koska haluamme tarjota asiakkaillemme uusia kanavia ja keinoja tavoittaa tärkeitä sidosryhmiä. Tähän Sonera Plaza, joka on yksi Suomen suosituimmista internet-portaaleista, antaa loistavan mahdollisuuden. Sähköisen ja painetun viestinnän yhdistäminen tuo merkittäviä synergiaetuja asiakkaidemme asiakasviestintään, Lindell summaa.

Yhteistyösopimukset Sonera Plazan partnereiden kanssa jatkuvat ennallaan. Kynämies pyrkii tapaamaan portaalin partnerit mahdollisimman pian ja keskustelemaan yhteistyön jatkosta. Sivusto säilyy edelleen Soneran internet-asiakkaiden avaussivuna.