Suomalainen viimeksi toiminut Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n naistenlehtiyksikön markkinointipäällikkönä. Jälleenmyynnin markkinointipäällikkönä jatkaa edelleen Marjatta Matala. Content Business Manageriksi on nimitetty Terhi Isomäki vastuualueinaan pokkarit, äänikirjat ja käännösoikeuksien myynti ulkomaille.

Tammen Yleisestä kirjallisuudesta vastaa kustannusjohtaja Jaakko Tapaninen. Kotimaisen kirjallisuuden kustannuspäällikkönä jatkaa Hannu Harju, tietokirjojen kustannuspäällikkönä Tuula Kousa ja käännetyn kaunokirjallisuuden kustannuspäälliköksi palaa 12.10.2005 alkaen Nina Paavolainen.

Yksikön tiedotuspäällikkönä jatkaa Sinikka Partanen. Yksikön markkinointipäälliköksi nimitetään 1.1.2006 alkaen Mari Alijoki. Hän on viimeksi toiminut Helsingin Juhlaviikkojen markkinointipäällikkönä.

Tammen Lasten- ja nuortenkirjallisuudesta vastaa kustannusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt. Hänen vastuulleen kuuluvat myös Kustannus Kolibri ja Helmi Kustannus. Yksikön markkinointipäällikkönä toimii Anne Mäkijärvi ja markkinointikoordinaattorina Johanna Haltia-Pihlainen. Yksikön graafikoksi on nimitetty 3.10.2005 lähtien Eevaliina Rusanen. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustannuspäällikkönä jatkaa Terttu Toiviainen ja tiedottajaksi on nimitetty Sari Havukainen. Helmen yleisen tietokirjallisuuden kustannustoimittajana aloittaa 10.10.2005 Aino Kostiainen ja kaunokirjallisuuden kustannustoimittajana jatkaa Johanna Harkkila.

Oppimateriaalit-yksikön toiminta jatkuu ennallaan sekä henkilöstönsä että organisaatiorakenteensa osalta. Yksikön liiketoiminnasta vastaa kustannusjohtaja Tuija Nurmiranta-Launiainen.

Yhtiön kerholiiketoiminnasta (Lasten Parhaat Kirjat ja Panda) vastaa Satusiivet Oy:n toimitusjohtaja Ritva Leinonen. Kerhoyksikön Web Editoriksi on nimitetty Kristiina Lehmussaari 15.9.2005 lähtien. Lasten Parhaat Kirjat -kerhon toimituspäällikkönä jatkaa Leena Järvenpää. Yksikön toiminta jatkuu ennallaan.

Yhtiön talousjohtajana jatkaa talousjohtaja Jan Aronen, it-toiminnoista vastaavana it-päällikkö Päivi Santalahti ja toimisto- ja HR-palveluista vastaavana päällikönä toimistopalvelupäälikkö Kirsi Lampén-Koivula. Tuotanto- ja logistiikkatoiminnot on keskitetty ja yksikön toiminnasta vastaa tuotantopäällikkö Kristen Sande jr.

Liiketoimintayksiköiden johtajat ja keskitettyjen toimintojen vastuuhenkilöt raportoivat toimitusjohtaja Anne Valstalle.