Kirjanpitotoimistojen Liiton nimi muuttuu Suomen Taloushallintoliitoksi. Samalla liitto saa uuden yhteisötunnuksen ja visuaalisen ilmeen. Incognito Oy on vastannut uuden tunnuksen ja ilmeen suunnittelusta.

Incognito on suunnitellut myös Taloushallintoliiton jäsenten käyttöön tarkoitetun jäsentunnuksen sekä graafisen ohjeen sen käytöstä.

Uusi nimi ja sitä ilmentävä yhteisötunnus ja visuaalisuus viestivät Taloushallintoliiton jäsentoimistojen laajentuneesta toimenkuvasta, jossa on yhä tärkeämpää kyetä toimimaan asiakkaan laaja-alaisena taloushallinnon asiantuntijana ja kumppanina. Yhtenäinen ja johdonmukainen visuaalisuus kertovat myös siitä ajattelusta ja toiminnasta, jolla Taloushallintoliitto palvelee jäseniään ja sidosryhmiään.

Yhteisötunnuksen kolmiomuoto ilmentää liiton, sen jäsenten ja näiden asiakkaiden kokonaisuutta. Samalla se kuvaa liiton toiminnan kolmea perusarvoa, joita ovat osaaminen, luotettavuus ja riippumattomuus.

Ilmeen suunnittelusta vastanneessa tiimissä ovat Incognito Oy:ssä Petteri Meriluoma, Ali Hilakari, Timo Siivonen, Anna-Liisa Bergman ja Eija Harju-Jeanty.