Metro-lehti aloitti kesäkuun alussa laajentumisen muihin kaupunkeihin. Lahdessa, Tampereella ja Turussa jaettavien lehtien määrä kolminkertaistuu loppuvuoden aikana uusien jakelusopimusten myötä.

“Lukijat ja mainostajat ovat ottaneet hyvin vastaan Metro-lehden jakelussa, sisällössä ja myynnissä tehdyt uudistukset. Lukijamäärän kasvu on voimakkainta 18-45 -vuotiaiden kaupunkilaisten osalta”, Ahti Leväaho kertoo.

“Kesällä alkaneesta laajentumisesta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle saamamme vastaanotto on ollut rohkaiseva ja lisäämme jakeluvolyymejä merkittävästi jo vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Ensi vuoden aikana tavoitteemme on nousta
Suomen luetuimmaksi valtakunnalliseksi kaupunkilehdeksi”, Leväaho jatkaa.

“Metron liiketoiminta kehittyy Suomessa positiivisella tavalla. Selkeästi tiukentuneesta kilpailutilanteesta huolimatta mediamyynti ja lukijamäärät ovat kasvavaneet. Samanaikaisesti liiketoiminnallinen tulos on kohentunut, mikä vahvistaa edellytyksiämme kehittää Metrosta myös Suomessa valtakunnallisten kaupunkilehtien ykkönen”, sanoo Metro Internationalin pääjohtaja Pelle Törnberg.