Liettuassa City24:n tavoitteena on ensimmäisen toimintavuoden aikana tulla johtavaksi mediaksi asuntojen ja kiinteistöjen luokitellussa ilmoittelussa niin internetissä kuin printissä. Virossa vuonna 2000 aloitettu palvelu kasvoi kuudessa kuukaudessa suosituimmaksi alan palveluksi. Latviassa aikaa kului neljä kuukautta.

“Olemme laajentaneet toimintaamme tänä vuonna Baltian kattavaksi. Tarkastelemme mahdollisuuksia laajentua myös Itä-Euroopan maihin”, Alma Median Baltian aluejohtaja Ismo Repka kertoo.

“Markkinapaikat ovat Alma Median laajentumis- ja kasvustrategian keihäänkärkiä. Haemme jatkuvasti uusia markkinoita”, Ismo Repka jatkaa. Alma Media kertoo tekevänsä merkittävän investoinnin Liettuan City24-palveluun. Tavoitteena on, että investointi maksaa itsensä kahdessa vuodessa.

Kaikki liettualaiset kiinteistönvälittäjät ja asukkaat voivat liittää kohteita portaaliin, jossa julkaistaan myös alan uutisia ja analyysejä. Yli 30 välittäjää on jo tehnyt sopimuksen City24:n kanssa.

“Liettuassa toimii jo yli 20 kiinteistöportaalia, mutta tästä ei tule vain yksi niiden joukkoon”, City24:n Liettuan maajohtaja Renata Bauziene.

City24:n kiinteistö- ja asuntoportaalin yhteydessä yhtiö aloittaa julkaista kerran kuukaudessa ilmestyvää asuntoilmoituslehteä. Lehteä jaetaan kaikkialla Liettuassa.

Tällä erää City24:n Baltian-projekteissa työskentelee 12 asiantuntijaa.