AdProfit – tuloksellisempaa mainontaa -kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätykselliset 50 kampanjaa. Uutuustuote-sarjaan ilmoittautui 14 ja jo markkinoilla olevien tuotteiden ja palvelujen sarjaan 36 työtä.

Voittajien valintaprosessin aloittavat esituomaristot, jotka arvioivat kampanjoiden toimivuutta kampanjaselosteiden pohjalta. Jatkoon päässeiden kampanjoiden shortlista julkistetaan marraskuussa. Ylituomariston valitsemat voittajat julkistetaan tammikuussa 2006.

AdProfitissa voittajiksi valitaan kampanjat, joissa asetetut tavoitteet on saavutettu parhaiten. Arvioinneissa pääpaino on kampanjoiden tuloksellisuudessa. Tätä mitataan mm. markkinatutkimusyrityksen tekemillä kuluttajatutkimuksilla.
AdProfit on taloudellisesti merkittävin suomalainen mainosalan palkinto: kummankin sarjan voittaja saa 16 820 euroa. Menestyneet kampanjat esitellään joka toinen vuosi ilmestyvässä AdProfit-kirjassa.

Viime vuoden voittaja lanseeraussarjassa oli VR Osakeyhtiön “Itse tulostettava junalippu” ja markkinoilla jo olevien tuotteiden ja palveluiden sarjassa Seppälä Oy:n “Seppälä – myynti ja brändi nousuun mainontaa vähentämällä” -kampanja.

AdProfit – tuloksellisempaa mainontaa -kilpailun järjestävät yhteistyössä Aikakauslehtien Liitto, Mainostajien Liitto, Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL, Sanomalehtien Liitto, Suomen Televisioiden Liitto, Outdoor Finland – Suomen Ulkomainosliitto, Suomen Radioiden Liitto sekä Suomen
Suoramarkkinointiliitto.