Lehteä jaetaan aluksi kerran viikossa Tampereelle, Kangasalle, Lempäälään, Nokialle, Pirkkalaan ja Ylöjärvelle

Mervi Juutilainen ryhtyy rakentamaan Aamulehden uutta kaupunkilehteä.
Mervi Juutilainen ryhtyy rakentamaan Aamulehden uutta kaupunkilehteä.

Julkaisija on Aamulehden tytäryhtiö Kustannus Oy Otsikko, jonka toimitusjohtajaksi on 17.10. alkaen nimitetty Mervi Juutilainen. Juutilainen on viimeksi työskennellyt kaupunkilehti Tamperelaisen toimitusjohtajana ja myyntijohtajana. Hän on ollut aikaisemmin myös Aamulehden palveluksessa.

“Kaupunkilehtien mediamarkkinat ovat olleet valtakunnallisesti hyvässä kasvussa. Alma Medialla on kaupunkilehti kaikilla maakuntalehtiensä ilmestymispaikkakuniilla. Tampere on ollut tästä säännöstä poikkeus”, Kustannus Oy Aamulehden toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen huomauttaa.

Sanomalehti ja kaupunkilehti muodostavat Ruotsalaisen mukaan toisiaan täydentävän kokonaisuuden.

“Tampere on erittäin merkittävä markkina-alue, mutta kaupunkilehtien kilpailutilanne ei täällä ole ollut niin tiukka kuin eräissä muissa kasvukeskuksissa”, Ruotsalainen sanoo. Myös Mervi Juutilainen uskoo, että Tampereella on tilaa uudelle, vahvalle kaupunkilehdelle

Kustannus Oy Otsikko julkaisee Tampereella ennestään kahta ilmaisjakelulehteä, Hervannan Sanomia ja Länsi-Sanomia.