“Vera Olssonin rekrytointi vahvistaa The Voice TV:n joukkoa huomattavasti”, sanoo The Voice TV:n ohjelmajohtaja Kari Laakso. “Veralla on monipuolinen tv-alan osaaminen. Hänellä on vahva kokemus tv-ohjelmien tuottamisesta sekä esimiehenä toimimisesta. Lisäksi Veralla on tarvittavaa intohimoa nuorisotelevision tekemiseen”, Laakso jatkaa.

Olsson on toiminut viimeiset vuodet Crea Videolla tuottajana ja ollut mukana kehittämässä useita lifestyle-, reportaasi- ja opetusohjelmia. Lisäksi hän on toiminut muun muassa MoonTV:n ohjelmapäälikkönä ja tuottajana sekä MTV3:n Jyrkissä toimittajana. Tällä hetkellä Olsson juontaa MTV3:n T.I.L.A. -ohjelmaa.

“The Voice TV on houkutteleva mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan Suomeen suuri ja menestyvä nuorisomedia. Suomessa on jättimäinen tarve musiikkikanavalle, jonka kotimaisuusaste on suuri. Jyrkissä ja MoonTV:llä työskenteleminen antoi kipinän nuorisomediatyöhön, jossa kohderyhmä on vaativa ja alati trendeiltään muuttuva. Haastetta on paljon, mikä antaa potkua työskentelyyn”, toteaa Olsson.