Hyvärinen valmistautuu laatimaan pörssikommentteja tiedotusvälineisiin eikä siitä syystä voi toimia pörssiyhtiöiden hallitustehtävissä.

Pekka Hyvärinen
Pekka Hyvärinen

Soprano Oyj:n hallitus päätti jatkaa nelijäsenisenä toistaiseksi. Yhtiön hallitukseen kuuluvat Jarmo Kalliola, Riitta Auvinen, Arto Tenhunen ja puheenjohtaja on Pekka Vennamo. Corporate Governance suosituksen mukaisesti yhtiön hallituksessa on edelleen kaksi riippumatonta jäsentä.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Pekka Hyvärinen aloitti Sopranossa kustannusjohtajana 1.8.2004.

Hyvärinen otti johtaakseen Soprano-konsernin lehtiyksikön, jonka keskeiset julkaisut ovat Kampanja ja Uusit Toimisto sekä Baltian maiden pääkaupungeissa ilmestyvä City Paper. Yksikköä oli aikomus laajentaa sekä yritysostoilla että kokonaan uusilla mediaprojekteilla.

-Tehtävä on erittäin innostava, sillä nyt pääsen tekemään kokonaan uusia asioita. Sopranon julkaisujen lähtökohtana on kiinnostavasti monimedia, joka toimii eri välineissä internetistä televisioon ja painettuun sanaan, Hyvärinen kertoi nimityksensä yhteydessä.

Pekka Hyvärinen on työskennellyt useissa tiedotusvälineissä. Hänen uransa alkoi Savon Sanomissa ja jatkui eri tehtävissä Yleisradion uutistoiminnassa sekä MTV:n uutisissa. Suomen Kuvalehteen Hyvärinen siirtyi vuonna 1985 ensin toiseksi päätoimittajaksi ja sitten vastaavaksi päätoimittajaksi.

Tämän jälkeen hän oli aloittamassa MTV3-kanavaa yhtiön uutisten vastaavana päätoimittajana.