Mäkisellä on laaja kokemus televiestinnän alalta, finanssisektorilta sekä palveluiden markkinoinnista. Portfoliostrategiat ja mediakentän tuntemus kuuluvat myös hänen erikoisosaamisalueisiinsa. Mäkinen tekee paluun GREY-ryhmään, sillä hän työskenteli mainostoimisto SEK & GREY:ssä ryhmänvetäjänä 90-luvun puolivälissä. SEK & GREY:stä hän siirtyi perustamaan mainostoimisto AMG Helsinkiä. Sieltä tie vei ensin Taivaaseen ja viimeiset viisi vuotta Mäkinen on työskennellyt mainostoimisto PHS:ssä, ensin projektijohtajana ja sen jälkeen strategiajohtajana. Mäkinen tunnetaan myös Nokian historiikin, Nokia Saga -kirjan kirjoittajana.

”GREY-ryhmä investoi jatkuvaan kehitykseen asiakkaidensa parhaaksi. Panostamme strategiaosaamiseen ja kuuntelemme asiakkaitamme. Mäkisen rekrytointi on yksi askel tässä prosessissa, mutta ei varmastikaan viimeinen”, johtaja Mirjami Mäkinen Salomaa Yhtiöstä sanoo.