-NHL on epäilemättä paras jääkiekkoliiga maailmassa ja sen suosio Pohjoismaissa on erityisen suuri. Uuden sopimuksen myötä meillä on mahdollisuus näyttää yhä enemmän sellaisia otteluita, joissa nähdään pohjoismaisia huippukiekkoilijoita, CANAL+:n urheilujohtaja Peter Harryson sanoo.

Uuden NHL-sopimuksen myötä CANAL+ näyttää yksinoikeudella suurimman osan kaikista lauantain sekä torstaiyön otteluista, jolloin mielenkiinto on mm. Philadelphian, Toronton ja NY Rangersin peleissä. CANAL+:lla on lisäksi mahdollisuus näyttää yksi ottelu viikolta sekä oikeudet ensimmäiseen otteluvalintaan Konferenssien pudotuspeleissä sekä jaetut Stanley Cup-finaaleiden tv-oikeudet.

-Otteluohjelma näyttää erittäin mielenkiintoiselta pohjoismaisia katsojia ajatellen. Meillä on mahdollisuus näyttää useita pohjoismaalaisia katsojia kiinostavia otteluita entistä parempaan katseluaikaan, toteaa CANAL+:n urheilujohtaja Peter Harryson.

CANAL+-tuotemerkkiä edustava C More Entertainment AB on Pohjoismaiden johtava maksu-tv-yhtiö. Uusien NHL:n tv-oikeuksien myötä CANAL+:lla on nyt kolmen kovan jääkiekkosarjan tv-oikeudet. Ruotsin Elitserien ja Suomen SM-liiga ovat NHL:n ohella kanavan muut jääkiekkosarjat.