Nöjesguidenin uudeksi päätoimittajaksi on valittu VTM Saila-Mari Kohtala, 33. Hän aloittaa työnsä 1. lokakuuta. Päätoimittajan tehtävään Kohtala siirtyy Nöjesguidenin maajohtajan paikalta.

Nöjesguidenissa toteutetaan Kohtalan johdolla sisältö- ja ulkoasu-uudistus, jonka tavoitteena on nostaa lehti markkinajohtajaksi noutopistelehtien markkinassa vuoteen 2008 mennessä. Uudistunut Nöjesguiden esitellään ensi vuoden alkupuolella uuden nimen kera.

Nöjesguidenin vastaavana päätoimittajana jatkaa syyskuun alussa tehtävään nimitetty Janne Kaijärvi, joka toimii myös Uutislehti 100:n ja Kaupunkilehti Vartin vastaavana päätoimittajana.

Nöjesguiden siirtyi syyskuun alussa Sanoma Kaupunkilehdet Oy:n omistukseen. Kuukausittain ilmestyvän lehden jakelulevikki on 80 000 kappaletta ja se ilmestyy pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa ja Tampereella.