Kolmevuotias videopelien erikoislehti Pelaaja-lehti uudistaa rakennetta, tyyliä ja ulkoasua. ”Videopelien uusi aika koittaa parin kuukauden kuluttua, kun Xbox 360 julkaistaan. Ensi vuonna ilmestyvät myös PlayStation 3 ja Nintendon uusi konsoli. Myös lehden täytyy vastata uuden sukupolven haasteisiin ja kasvavan pelaajajoukon tarpeisiin”, sanoo Pelaajan päätoimittaja Thomas Puha.

Päätoimittaja Thomas Puha
Päätoimittaja Thomas Puha

Vuonna 2002 perustettu Pelaaja on kasvanut nopeasti Suomen suurimmaksi konsolipelien erikoislehdeksi ja maan toiseksi suurimmaksi pelilehdeksi. Lehteä julkaisee H-Town Oy, joka itsenäisenä kustantajana on täysin työntekijöidensä omistama. Mediakortin mukaan lehden painosmäärä on 10.000-12.000. Lehden tilausmaksu on 54 euroa vuodessa. Lukijoina ovat 16-28 vuotiaat miehet.

Uuden Pelaajan painopiste on rakkaudessa videopeleihin. Se kertoo entistä laajemmin pelimaailman tuoreista ilmiöistä, matkustaa sinne missä suurimmat uutiset ovat ja antaa tapahtumille taustaa asiantuntevilla kommenteilla. Lehden pitkät erikoisartikkelit esittelevät pelaamisen nykypäivää ja tulevaisuutta. Arvostelusivuilla sekä arvioidaan uusimmat pelit että esitellään niiden maailmoja, tekijöitä ja erityispiirteitä. Jokaisesta Pelaajasta oppii, mitä kannattaa juuri nyt ja tulevaisuudessa pelata.

Pelaaja 37 on autopelien teemanumero. Toimitus tutkii huippuhitiksi kasvaneen Burnout-sarjan tarinaa, arvioi odotetut Burnout Revengen ja Burnout Legendsin ja kysyy, millaisia autopelejä tulevaisuudessa pelataan. Lisäksi lehti kertoo tuoreimmat kuulumiset Tokion pelimessuilta syyskuun lopulta.

H-Town Oy on vuonna 2002 perustettu kustannustalo, joka julkaisee Pelaaja-, Anime-, ja PELAA!-lehtiä. Lisäksi H-Town Oy tuottaa sisältöä useaan eri verkkopalveluun. H-Town Oy:n eri mediatuotteiden yhteenlaskettu käyttäjämäärä ylittää kuukausitasolla neljännesmiljoonan rajan. H-Town Oy:n palveluksessa on yli 25 henkilöä.