Huumeiden käytöstä kärähtänyt tähtimalli Kate Moss, 31, on saanut viiden vuoden ja viiden miljoonan dollarin tarjouksen suositulta pokerisivustolta, Nine.comilta. Nykyisten toimeksiantajien erottama huippumalli joutuu kuitenkin osoittamaan, että hän pysyy erossa huumeista. Muun muassa ruotsalainen H&M jättää korvausvaatimuksen Mossin aiheuttamasta skandaalista. Muut sopimuksen irtisanojat ovat Burberry ja Chanel.

Kokaini-Kate jäi kiinni Daily Mirrorin kuvissa
Kokaini-Kate jäi kiinni Daily Mirrorin kuvissa

Nine.com edellyttää, että Moss osallistuu julkiseen huumeiden vastaiseen kampanjaan, joka suunnataan opiskelijoille, kertoo Nine.com tiedotteessaan.
Moss jäi kiinni itse teosta, kun Daily Mirror julkaisi paparazzin ottamat kuvat, joissa huippumalli käytti kokainia.

Kate Moss oli 1990-luvulla Calvin Kleinin mainoksissa
Kate Moss oli 1990-luvulla Calvin Kleinin mainoksissa

“Me Nine.comissa uskomme hänen toiseen mahdollisuuteensa”, sanoo yhtiö edustaja Jack Abrams. “Muotiteollisuus on äärikriittinen. He edellyttävät ideaalia, että kaikkien mallien on oltava tikkulaihoja ollakseen menestyviä. Kuitenkin he kauhistelevat, kun joku näistä stressatuista malleista menee käyttämään äärikeinoja pitääkseen tämän imagon. On olemassa parempi tapa ja me aiomme auttaa neiti Mossia löytämään sen”