Viime viikon sunnuntaina Music TV aloitti erityisesti suomalaisille
suunnitellun ohjelmistonsa. Verrattuna normaaliin Music TV:n sunnuntaihin katsojaluvut nousivat nyt peräti 75 prosentilla, MTV ilmoittaa. MTV ei kuitenkaan kerro lähetyksen tarkkaa katsojalukua.

Uusi kanava syntyi sunnuntaina 18.9, kun Music TV rantautui Suomeen. Suomalaiset siirtyivät puhtaasti englanninkielisten ohjelmien asemesta seuraamaan suomenkielisiä juontoja ja tekstityksiä. Ohjelmat varustettiin suomenkielisellä tekstityksellä ja suomalaiset musiikkivideot saivat enemmän ohjelma-aikaa.

Syksyn kuluessa Music TV lähettää useita uutuuksia,esimerkiksi avajaissunnuntaina ensi-iltansa saanut Trailer Fabulous –ohjelma. Lanseerauspäivänä esitettiin myös erikoisohjelma, jossa käsiteltiin Music TV:n historiaa kanavan perustamisesta aina Suomen lanseeraukseen saakka.

Lauantaisin esitettävä 70’s House kerää USA:ssa 58 miljoonaa katsojaa. “Olemme todella ylpeitä siitä, että myös voimme esittää tätä suursuosikkia nyt myös suomalaisille katsojille”, sanoo Suomen Music TV:n kanavajohtaja Erja Morottaja.