Simpsonista kehittyy kuuma nimi viihdemaailmaan, jossa ykköstilaa on pitkään pitänyt Madonna. Simpson kuitenkin toimii laajalla mediarintamalla. MTV:n kanavalla pyörii hänen avioelämästään kertova Newlyweds-sarja. Hän on tehnyt kirjan, oman vaatemerkkinsä, kosmetiikkabrändin ja kohta oman jumppavideonkin.

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Hänen uusin elokuvansa nousi USA:ssa listojen kärkeen keräämällä heti ensimmäisellä viikolla 30,7 miljoonan dollarin pääsylipputolot. Filmi pyöri 3,785 teatterissa.

Jessica Simpsonille elokuva tuo mainetta
Jessica Simpsonille elokuva tuo mainetta

Jessica Simpson on Forbesin julkkislistalla sijalla 64. Hän on ansainnut vuoden aikana kesäkuun loppuun mennessä rahaa kahdeksan miljoonaa dollaria, webhittejä on 1,49 miljoonaa, lehtijuttuja on syntynyt 9167, TV/radiojuttuja on tehty 223 ja kansijuttuja kaksi. Web-luvut perustuvat Googlen tietoihin, lehtijutut LexisNexisin seurantaan ja TV-jutut Factivan tilastoihin.

Oprah Winfrey tekee rahaa myös lehdellään
Oprah Winfrey tekee rahaa myös lehdellään

Forbesin ykköspaikkaa pitää hallussaan tv-juontaja Oprah Winfrey. Hän on tienannut 225 miljoonaa dollaria, webhittejä löytyy 5,7 miljoonaa, lehtileikkeitä 21 671, TV/radiojuttuja 1088.

Bill Clinton tienaa kirjallaan
Bill Clinton tienaa kirjallaan

Puhtaasti median tähti on kuitenkin entinen presidentti Bill Clinton, joka on kokonaislistalla vasta sijalla 56. Hänen sijoitustaan laskee heikko ansiotaso, vain kuusi miljoonaa dollaria vuodessa. Hän kerää tulonsa puhujamaksuista, jotka ovat 125.000 dollaria kotimaan puheesta ja tuplasti enemmän ulkomailla pidetystä puheesta. Mutta hänen mediajulkisuus on ylivoimainen: webhittejä 5,76 miljoonaa, lehtijuttuja 80 075, TV/radiojuttua 5629. Muut median kärkisuosikit ovat Tiger Woods ja David Beckham.