-Proventian ydinosaamiseen kuuluvat asiakkaan liiketoiminnan vaatimusten sekä yhteiskuntavastuun sisältöön liittyvien kysymysten ymmärtäminen. Pohjoisrannan vahvuuksia ovat puolestaan vastuuasioiden linkittäminen maineenhallintaan ja viestintään sekä käytännön raportointikysymykset, kertoo Proventia Solutionsin asiantuntijapalveluiden johtaja Mikael Niskala.

-Pohjoisranta ja Proventia ovat jo aiemmin työskennelleet yhdessä. Ajatus tiiviimmästä yhteistyöstä syntyi asiakkaiden tarpeista sekä hyvistä yhteistyökokemuksista, toimitusjohtaja Riitta Laine Viestintätoimisto Pohjoisrannasta sanoo.

Proventia Solutions Oy on ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen erikoistunut tietojärjestelmä- ja asiantuntijayritys, joka toimittaa päätöksenteon tueksi tarvittavia tietojärjestelmäratkaisuja. Yhtiössä työskentelee 13 asiantuntijaa, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Jyväskylässä ja Oulussa. Proventia Solutions on osa Proventia Group -yritysryhmää. Proventia Group Oy on ympäristöystävällisiä teknologiaratkaisuja kehittävä ja markkinoiva yritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Eurooppa, Kiina ja Kaakkois-Aasia sekä Yhdysvallat. Konsernissa työskentelee noin 100 asiantuntijaa.