Palkinto myönnettiin ”Colledia Workflow” –nimiselle IT-ratkaisulle työnkulkua, taseen hallintaa ja automatisointia käsittelevässä sarjassa.

Colledia on median työnkulkuun suunniteltu ratkaisu, joka mahdollistaa mediayrityksille mediasisällön etsimisen, katselun, käsittelyn, varastoinnin, uudelleen käyttämisen ja jakelun miltä tahansa työasemalta. Colledia yhdistää työvaiheet sekä tuo digitaalijärjestelmän jokaisen tuotantoprosessissa mukana olevan käytettäväksi.

Siemensin ratkaisu mahdollistaa koko mediasisällön tuotantoprosessin, ensimmäisestä ideasta arkistointiin, hallinnan yhden sovelluksen kautta. Useat työryhmät voivat jakaa ideat ja informaation samanaikaisesti, kun työstävät materiaalia. Collediaa on kokeiltu ja käyttöönotettu useissa yrityksissä, mm. BBC:n Natural History Unit yksikössä sekä Wexler Videossa.

Cable & Satellite International Product of the Year Award –palkinnoilla annetaan tunnustusta medioille ja teknologioille. Palkinnot jaettiin alan IBC-messuilla 11.9.2005. Kilpailussa olivat mukana viimeisen 18 kuukauden aikana julkistetut tai käyttöönotetut tuotteet.