Syyskuun 18. päivä Music TV suomalaistuu. Ohjelmien
juontajat puhuvat jatkossa suomea ja ulkomaiset ohjelmat saavat suomenkielisen tekstityksen. Ohjelmavalinnassa Music TV aikoo kiinnittää huomiota suomalaisten katselijoiden toivomuksiin ja makuun. Music TV kilpailee ankarasti markkinoille rynnivän The Voice TV:n kanssa.

–Music TV lanseerasi paikallisesti sopeutetun kanavan Tanskaan viime keväänä. Katsojalukumäärä kasvoi 45 prosentilla heti ensimmäisen kuukauden aikana ja on siitä lähtien kasvanut tasaisesti. Se on hyvä indikaatio, joka ennustaa hyviä mahdollisuuksia myös lanseeraukselle Suomeen. Suomalaiset
saavat oman kanavansa paikallisella Music TV tuotannolla, jossa kuuluttajat puhuvat suomea. Katsojille tarjotaan lisäksi uusia kansainvälisiä ohjelmiaja vanhoja suosikkeja, kuten Pimp My Ride ja South Park, sanoo Pohjoismaisen Music TV:n toimitusjohtaja Clare Melford.

News ja Fahrenheit

Music TV:n suosittua profiilia Axl Smith:iä tullaan näkemään ruudussa yhä useammin. Axl johtaa suomalaista MTV News-ohjelmaa, jolla on kanavaensi-ilta 18. syyskuuta.

Toinen erityisesti Suomelle tuotettu ohjelma on MTV Fahrenheit. Se on kymmenen kärjessä –lista, jossa katsojat voivat itse käydä Music TV:n websivuilla äänestämässä suosikkiartistejaan.

Footballer’s Cribs vierailee futistähtien kodeissa

MTV News ja Fahrenheitin ohella nähdään useiden vanhojen MTV-
suosikkiohjelmien ensi-iltoja ja uusia tuotantojaksoja. Ensi-illassa on mm. Footballer’s Cribs, jossa englantilaisen jalkapallon first lady Nancy Dell’Olio vierailee tunnettujen jalkapallotähtien kodeissa. Ensimmäisen tuotantokauden aikana hän käy tapaamassa mm. Manchester Unitedin Louis Sahaa ja Blackburnsien Robbie Savagea bongaamassa heidän loistokotejaan ja loistokasta elämäntyyliään.

Trailer Fabulous –ohjelmassa raptähti Brooks Buford vierailee
amerikkalaisissa asuntovaunukylissä asuvien kansalaisten luona. Hänellä on mukanaan ympäristöarkkitehti, muotoilija ja muotisuunnittelija, jotka yhteistyössä rakentavat rähjäisistä asuntovaunuista satumaisia asuinpaikkoja.

Muista ohjelmista näkyvällä paikalla on uusi kärkilista MTV Celsius, komediashow Wonder Showzen sekä The 70’s House , jossa 12 nuorta joutuvat elämään 70-luvun tapaan.

Vain suomalaisille katsojille palaa vuosien takainen suursuosikki
Headbangers Ball.