Ilmoituksen maksaminen tapahtuu automaattisesti viestin lähettämisen yhteydessä. Kuvallisen ilmoituksen hinta on 5 euroa ja rivi-ilmoituksen 2,50 euroa kappaleelta.

-Tämä on uusi innovaatio, jolla Uutislehti 100 ja Kaupunkilehti Vartti haluavat erottua muista kaupunkilehdistä ja tarjota lukijoille helpon tavan ilmoittaa lehdessä, Sanoma Kaupunkilehtien toimitusjohtaja Niko Ruokosuo toteaa.

-Markkinoilla on kysyntää nopealle ja helpolle ilmoituspalvelulle. Nyt koko prosessi on tuotu kuluttajan kännykkään niin ilmoituksen jättämisen kuin maksamisenkin osalta, markkinointipäällikkö Risto Suokas luonnehtii.

-Uudistumisensa yhteydessä elokuussa Uutislehti 100 kutsui lukijat mukaan lehdentekoon laajentamalla suosittua tekstiviestipalstaa ja ryhtymällä julkaisemaan lukijoiden kamerakännykällä ottamia kuvia. Uusi kuvailmoituspalvelu on uusi askel lähemmäs lukijoita ja ilmoittajia, Ruokosuo kertoo.

Kaupunkilehti Vartti laajenee tänään koko pääkaupunkiseudulle. Viitenä eri osapainoksena Helsingissä, Vantaalla Espoossa ja Kauniaisissa ilmestyvän Vartin jakelulevikki on 460 000 kappaletta.

Sanoma Kaupunkilehdet kuuluu SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmään.