Toimittaja Lassi Kurkijärvi on nimitetty kustannusosakeyhtiö H-Townin uudeksi sisältöjohtajaksi 1. lokakuuta 2005 alkaen.

Hänen tehtävänsä on kehittää H-Town Oy:n nykyisiä lehtiä ja kasvattaa yhtiön lehtivalikoimaa. Lisäksi Kurkijärvi johtaa yhtiön laajentuvaa sisältöhenkilökuntaa.

Lassi Kurkijärvellä on vahva kokemus H-Town Oy:n ydinkohderyhmälle eli alle 35-vuotiaille lukijoille kohdistetusta sisällöstä. Hän on suunnitellut ja toteuttanut Aamulehden Valo-viikkoliitteen ja syyskuun puolivälissä julkaistavan Valon internet-sivuston. Aiemmin Kurkijärvi on toiminut muun muassa Aamulehden kulttuuri- ja pelitoimittajana.

Kurkijärvi siirtyy uusiin tehtäviinsä Kustannus Oy Aamulehdestä. Samalla H-Town Oy solmii Aamulehden kanssa sisällöntuotantosopimuksen, joka tuo H-Townin peliaiheiselle sisällölle yli puoli miljoonaa uutta lukijaa.

”Rakastan mahdollisuutta luoda uutta ja parantaa vanhaa. H-Townin nopea kasvu antaa tilaa rohkeille ja tuoreille ideoille”, Kurkijärvi sanoo.

Kustannusosakeyhtiö H-Townin toimitusjohtajan, Petteri Moision mukaan ”Kurkijärven mukaan tuleminen on tärkeä osa yhtiön pitkän aikavälin kehitystavoitteita. Olemme nyt onnistuneet löytämään kaikki ne suomalaisen media-alan ammattilaiset, joita tarvitsemme luodaksemme parhaita pelilehtiä lukijoillemme.”