The Voicen laajentuminen jatkuu lokakuun alussa, jolloin Kolin lähetin aukeaa. Kolin lähettimen alueella asuu 132 800 ihmistä ja vaikutusalueeseen kuuluvat Joensuu, Kontiolahti, Lieksa ja Nurme.

The Voicen katsojamäärät ovat olleet jatkuvassa nousussa ja ovat jo nyt digikanavalle erittäin korkealla tasolla. Esimerkiksi viikolla 32 Finnpanel raportoi The Voicelle peräti 329 000 katsojaa.

The Voice on kansainvälisen mediayhtiö SBS Broadcasting SA:n pohjoismainen kanavakonsepti, joka toteutetaan kaikissa maissa yhtenäisen formaatin mukaan. Brändi ja ohjelmakartta ovat samat, mutta tuote on lokalisoitu jokaiseen maahan erikseen. The Voice näkyy Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa The Voice näkyy digitaalisen kanavanippu C:n näkyvyysalueella. Maksutonta kanavaa voi katsella millä tahansa digiboxilla.