CANAL+ aloittaa syyskuussa ensimmäisenä Pohjoismaissa HDTV-lähetykset omalla C MORE HD kanavallaan. Erittäin korkearesoluutioinen kuva tekee elokuvien katselusta ainutlaatuisen kokemuksen. Ensimmäiset HDTV-elokuvat näytetään 1.9.

Urheilukanava CANAL+ Sport on suomalaisille rakennettu paikallinen kanava, joka tarjoaa suorat ottelulähetykset maailman huippusarjoista sekä urheiluohjelmia muistakin mielenkiintoisista lajeista. Kanavan keskeisimmät lajit ovat jääkiekon SM-liigan, Englannin Valioliigan, Italian Serien A:n, Allsvenskanin, Elitserienin, NBA:n, NHL:n kaltaiset huippusarjat. Suomen johtavat selostajat ja kommentaattorit vastaavat kanavan otteluselostuksista ja analyyseistä. 10.9 aloittaa jo viime kaudelta tuttu Valioliigan jalkapallostudio ja 15.9 pyörähtää käyntiin jääkiekon SM-liiga.

Myös elokuvat saavat tulevana syksynä kaksi uutta kanavaa. 12 eri elokuvaa lähetetään joka päivä parhaaseen katseluaikaan kuudelta eri elokuvakanavalta. Lähes kaikki elokuvat esitetään laajakuvaformaatissa. Uudet elokuvakanavat aloittavat 1.9.