Lavalle nousi ennenäkemätön määrä kotimaisia ja ulkomaisia ykkösketjun esiintyjiä: The Rasmus, Within Temptation, Bomfunk MC’s, Apulanta, Hanna Pakarinen, Uniklubi, PMMP, Technicolor, Redrama, Poets of the Fall ja London MC!

Konsertti keräsi Kaisaniemen puistoon arvioiden mukaan yli 30 000 innokasta musiikin ystävää. Konsertin juonsivat The Voicen VJ:t Jaako ja Marianna.

Konsertissa esiteltiin myös Uusi KISS ja sen uusi Aamuklubi. Uusi Kiss lähetti konsertin tunnelmia suorana.

”Oli hienoa esiintyä suomalaiselle yleisölle, joka selvästi arvostaa meidän musiikkiamme. Yleisö oli hienosti mukana koko ajan pienestä sateesta huolimatta”, kommentoi Within Temptation solisti Sharon Den Adel.

”Viimeistään tämän konsertin myötä The Voice -musiikkikanava on saavuttanut merkittävän paikan suomalaisessa musiikkimediassa. On hienoa, että ensimmäiseen The Voice -konserttiin saatiin paikalle kesän paras artistikattaus”, iloitsee kanavan uusi ohjelmajohtaja Kari Laakso.

Live’05 -konsertti järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa. The Voice näyttää parhaat palat Live ’05 -tapahtumasta syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.