Kisan aikana lehti julkaisee joka arkipäivä yhden lukijan lähettämän kamerakännykällä otetun kuvan. Julkaistusta kuvasta lehti maksaa sadan euron palkkion, joka on voittajalle veronalaista tuloa ja josta pidätetään vero verokortin mukaisesti.

Lehti ohjeistaa kännykkäkuvan ottajaa, että tekstiin tulee lisätä kuvan tarina (max 500 merkkiä). Esimerkiksi: SATAKUVA Raitiovaunu putosi kiskoilta Kiasman edessä maanantaina klo 19.30. Odotin juuri pahasti myöhässä ollutta tyttöystävääni Kiasman terassilla. No, onneksi aurinko paistoi, olut oli kylmää ja tyttö odottamisen arvoinen -Pekka Pelimies

Palvelu toimii Soneran, Elisan, Kolumbuksen ja DNA:n liittymillä. Uutislehti 100:lla on lähetettyihin kuviin kaikki oikeudet. Lähetettyjä kuvia julkaistaan myös lehden verkkosivuilla osoitteessa www.uutislehti100.f

“Pyrimme mahdollisimman tiiviiseen vuorovaikutukseen lukijoiden kanssa. Tavoitteemme on tehdä Satasesta aidosti mobiili uutislehti työmatkalaisille”, päätoimittaja Janne Kaijärvi toteaa.

“Aloitimme viime lokakuussa lehdessämme tekstiviestipalstan, josta lyhyessä ajassa kasvoi huimaavan suosittu. Tähän mennessä olemme saaneet jo yli 8000 mielipidettä tekstiviestillä”, Kaijärvi kertoo lehden web-sivuilla.

Uutislehti 100 on 29. elokuuta lähtien jaossa myös Connexin linja-autoissa. Lehden jakelumäärä nousee noin 120 000:een ja lukijamäärä arviolta 250 000:een. Luvut nostavat Uutislehti 100:n pääkaupunkiseudulla kiistattomaksi markkinajohtajaksi joukkoliikennelehdissä, yhtiö väittää tiedotteessaan.

Uutislehti 100:aa on jaettu Concordian linja-autoissa ja HKL:n raitiovaunuissa kesäkuun alusta alkaen. Metroasemilla Uutislehti 100 on telinejakelussa.

Uutislehti 100:aa julkaisee Sanoma Kaupunkilehdet Oy, joka kuuluu SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmään.