Luokiteltujen ilmoitusten julkaisemiseen erikoistunut Verkkopirkko.fi on avannut ilmaisen nettihuutokaupan. Huutokaupassa saa ilmoittaa koko Suomen alueella kaikista tuotteista. Huutokaupassa voi määrittää myös halutun myyntiajan tuotteelleen.

Tuotteen ilmoittaminen nettihuutokauppaan on nopea ja hyvä keino saada tavaralleen paras mahdollinen hinta. Verkkopirkossa maksut tapahtuvat suoraan ostajan ja myyjän kesken. Verkkopirkko toimii tässä tapauksessa vain informaation välittäjänä eli auttaa ostajaa ja myyjää löytämään toisensa. Palvelu on maksuton.

Verkkopirkko on avannut myös uuden yleisölle avoimen ja ilmaisen keskustelufoorumin, Vinkkipalstan, jossa kuluttajat voivat tehdä toisilleen ja yrityksille kysymyksiä tuotteista ja antaa vihjeitä eri kulutustavaroista, hyödykkeistä ja palveluista. Toivomuksena on, että esimerkiksi eri organisaatiot ja ryhmittymät omaksuisivat sivuston käytön informaatiokanavanaan. Osallistuminen edyttää rekisteröintiä, mutta käyttö on maksutonta.

Kolmas Verkkopirkon uutuus on Tuoteuutiset-sivusto, jossa Verkkopirkko julkistaa toimitukselliseen työhön perustuen uutisia eri tuotteista ja palveluista. Aineisto valitaan toimituksellisen harkinnan jälkeen, eivätkä yritykset osallistu millään muotoa sivuston kustantamiseen.

Luokiteltujen ilmoitusten julkaiseminen perustuu eri aiheluokkiin. Myös paikkakunnat ovat luokituksen pohjana. Palvelu toimii osoitteessa www.verkkopirkko.fi