Turkulainen markkinointiviestintäkonserni Ojalasaari Group on perustanut uuden mainostoimiston Helsinkiin. Vajaan kymmenen hengen toimiston vetäjäksi on kutsuttu asiakkuusjohtaja, KTM Tom Wilén, joka on aiemmin työskennellyt mainostoimisto JWT Helsingissä.

–Tarvitsimme lisää tekijöitä, koska toimintamme kasvaa voimakkaasti, sanoo toimitusjohtaja Jaakko Ojala.

BMW uusin asiakas

OSG HEL Oy hoitaa muun muassa Ojalasaaren uusinta asiakkuutta, BMW:tä. Ensimmäisenä käynnistyy BMW 3-sarjan Touringin lanseeraus.

Ojalasaari Groupin liiketoiminnan kasvu on ollut kuluvana vuonna vahvaa. Toimitusjohtaja Ojala arvioi, että konsernin tämän tilikauden myyntikate ylittää kolme miljoonaa euroa. Tämä merkitsee yli 10 prosentin kasvua myyntikatteeseen.

Ojalasaari Groupiin kuuluvat Turussa toimivat OSG Mainonta, OSG Viestintä, OSG Digital ja OSG Event sekä uusi OSG HEL. Konserni työllistää kaikkiaan yli 40 henkeä.