www.metromarket.fi-linkki ohjaa kävijän nyt Metro-lehden sivuille, joilla ei ole mitään mainintaa, miksi sivusto onkin nyt kiinni. Metrolla oli tarkoituksena saada myytyä omia ilmoituksiaan sivustolle, jossa on listattuina linkkejä monien muiden julkaisijoiden mainoksiin.

Keltaista pörssiä kustantava Ilta-Sanomat on uhannut haastaa Metron oikeuteen ellei se lopeta toimintaansa. Ruotsissa metromarknad.se-sivusto toimii entiseen tapaansa, vaikka Ruotsissakin on syntynyt oikeusriita Schibstedt-omisteisen Blocket.se-palvelun kanssa.

Varsinaisia Metron omia ilmoituksia metromarketin sivustolle tuli vain muutamia, vaikka hinta oli vain kymmeniä senttejä kappaleelta.

M&M:n toukokuussa julkaiseman uutisen mukaan Metromarketia kustantavan Metro Modern Median toimitusjohtajan Hördur Benderin mukaan Metromarket ei aio muuttaa suunnitelmiaan Ilta-Sanomien uhkailujen vuoksi.

-Ei Sanoma päätä mitä me teemme, Bender ilmoitti tuolloin.

Ilmoitussaitti osa laajempaa hanketta.

-Me olemme tutkineet mitkä nettipalvelut tuottavat rahaa ja avaamme vastaavat palvelut kaikkiin maihin, joissa julkaisemme lehteä, Bender kertoi M&M:lle toukokuussa.

Muita mahdollisia palveluja ovat senssipalsta, uutisportaali ja rahapalvelut, Bender sanoi.

-Voisimme esimerkiksi ryhtyä pankkiiriliikkeeksi, Bender totesi.

Metro ilmestyy 17 maassa ja sillä on oman ilmoituksensa mukaan 15 miljoonaa lukijaa.