Baidun pörssikurssi elokuun 4. päivän listauksen jälkeen nousi 27 dollarista jopa 154 dollariin, mutta on sittemmin laskenut 90 dollariin. Samalla Baidun perustaja, entinen Infoseekin insinööri Robin Yanhong on noussut miljardööriksi, kun yhtiön pörssiarvo on nyt kolme miljardia dollaria. Googlen osakkeen P/E-luku (price per earnings) on vain 70, mutta Baidulla se on peräti yli 1800. Toisin sanoen tällä kurssitasolla kestää yli 1800 vuotta odottaa, ennen kuin investointi maksaa itsensä takaisin. Google omistaa 2,6 prosenttia Baidun osakkeista. Baidun liikevoitto oli viime vuonna 1,45 miljoonaa dollaria.

Businessweek arvelee (elokuu 22-29 numero), että Kiinassa on tulossa muitakin listauksia. Siihen on hyvät perusteet, koska laajakaistaliittymien määrä tuplaantui viime vuonna 43 miljoonaan ja Pekingin teknologian tutkimuslaitos DBA China Ltd ennakoi, että onlinemainonta, jonka arvo oli viime vuonna 208 miljoonaa dollaria, kasvaa lähelle miljardia vuonna 2009. Kiinassa on nyt sata miljoonaa netin käyttäjää ja määrä nousee nopeasti.