Asiakas voi tilata seurannan tulokset sähköpostiinsa, jolloin hän voi tehdä tulosten analysoinnin välittömästi.

Mediavalinta -työkalu on tarkoitettu käyttöön, jossa seurantaan halutaan vain tietyt mediat. Työkalun avulla voi seurata tiedotusvälineitä samalla myös useista maista. Reaaliaikainen tulosten lähetys on lisäominaisuus, jonka avulla tärkeistä seurannan kohteista saa ilmoituksen ja linkin alkuperäislähteeseen sähköpostitse heti, kun järestelmä on uutisvirrasta osuman löytänyt.

“Nämä uudet ominaisuudet on poimittu asiakkaiden toivelistan kärkipäästä. On erittäin mukava asia, että voimme palvella käyttäjiämme mahdollisimman hyvin. Tuomme vielä syksyn aikana muitakin uusia tuotteita markkinoille”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Vasala.

Webnewsmonitor aloitti toimintansa vuonna 2004 ja on saavuttanut jo nyt paikkansa markkinoilla. Syksy on käynnistynyt erittäin positiivissa merkeissä. Uusasiakashankinta on onnistunut erinomaisesti ja yritys jatkaa keväistä ripeää kasvuaan.