Valtion omistama pääomasijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus Oy tehostaa tiedotustaan palkkaamalla viestintäpäällikön. Tehtävään on nimitetty VTM Asta Sjöblom. Hän tulee myös johtoryhmän jäseneksi 29.8. alkaen.

Asta Sjöblom
Asta Sjöblom

Suomen Teollisuussijoitus Oy ehti toimia kymmenen vuotta ennen kuin se rekrytoi kovan tason viestintäpäällikön palvelukseensa. Yhtiö juhlii syyskuussa 10-vuotispäiviään. Yhtiötä on vetänyt sen alusta, vuodesta 1995 lähtien toimitusjohtaja Juha Marjosola.

Sjöblomin vastuualueeseen kuuluvat yhtiön kokonaisviestintä sekä sidosryhmäyhteyksien kehittäminen. Aiemmin hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä Suomen Teknologiakeskusten Liitossa TEKELissä, Suomalaisessa Lääkäriseurassa Duodecimissa, IBM:ssä ja opetusministeriössä sekä toimittajana Helsingin Sanomissa ja Lehtikuvassa.

Suomen Teollisuussijoitus Oy on valtion omistama, kauppa- ja teollisuusministeriön hallinnonalalla toimiva pääomasijoitusyhtiö. Se sijoittaa valtion omaisuuden myynnistä kertyneitä varoja suomalaisen yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Teollisuussijoitus on Suomen johtava siemenrahoittaja. Yhtiön sijoitusten ja sijoitussitoumusten kokonaismäärä on 279 miljoonaa euroa.