Medianomi Tomi Jalkanen on nimitetty markkinointiviestinnän copywriteriksi. Hänen aiemmat työpaikkansa ovat Bob Helsinki, Woodpecker Film sekä Suunnittelutoimisto Unique.

VTM, kauppat. yo Mikael Neuvonen on nimitetty viestintäkonsultiksi, alueenaan yhteisö- ja markkinointiviestintä. Hän siirtyi Eviaan Sodexho Oy:n Tuotekehitys ja markkinointi -yksikön markkinointipäällikön tehtävistä.

Tiina Raekallio on nimitetty projektipäälliköksi, joka vastaa digitaalisen viestinnän konseptisuunnittelusta ja toteutuksista. Hän on toiminut tätä ennen projektipäällikkönä Please UED:ssa, asiakasvastaavana Everscreen Oy:ssa ja tuottajana Avset Oy:ssa.

Pete Lipponen on nimitetty konseptisuunnittelijaksi, joka työskentelee etenkin integroidun markkinointiviestinnän projekteissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Abel & Baker Oy:ssä, Satama Interactive Oyj:ssä ja Razorfish Oy:ssä.

Evian asiantuntijuusalueet ovat markkinointiviestintä, digitaalinen viestintä, brand ja design management sekä yhteisöviestintä, PR ja IR.