Päätoimittaja ja vt. toimitusjohtaja Juha Nousiainen nimitetään Lehtikuvan toimitusjohtajaksi 1.8. alkaen.

Lehtikuvan Business Controller KTM, MBA Mika Veijalainen nimitetetään Business Controlleriksi Sanoma Business Services -yksikköön ja Esmerk-konserniin 1.8. alkaen. Hän jatkaa työtään myös Lehtikuvan Business Controllerina.

Mari Jerkku nimitetetään Business Controlleriksi Sanoma Kaupunkilehtiin 1.8. alkaen.

Sanoma Business Services -yksikön kehitysjohtaja KTM, MBA Tarja Soininen nimitetään Taloussanomien, Lehtikuvan and Esmerkin johtoryhmien jäseneksi 1.8. alkaen.

Sanoma Osakeyhtiö on koonnut yrityspalvelujaan Sanoma Business Services -liiketoimintayksikköön. Yksikköön kuuluvat Taloussanomat Oy, Esmerk-konserni ja Lehtikuva Oy, joiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2004 oli 26 miljoonaa euroa.

Taloussanomat Oy:hyn kuuluvat Taloussanomat- ja ITviikko-lehdet, uutistoimisto Startel sekä digitoday.fi-portaali.

Lehtikuva Oy on Suomen johtava kuvatoimisto, joka tarjoaa laajoja päivittäisiä kuvapalveluja sekä kotimaisille medialle että kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Lehtikuva edustaa myös maailman merkittävimpiä kuvatoimistoja Suomessa.

Esmerk tuottaa mediaseurantapalveluja eri puolilta maailmaa. Esmerk seuraa 130 maan tiedotusvälineitä lähes 30 kielellä.