Mikko Silvennoinen (30) on nimitetty Nelosen kansainvälisten ohjelmien vastaavaksi tuottajaksi 1.8.2005 alkaen. Silvennoinen vastaa Nelosen kansainvälisen sarjaohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta.

Silvennoinen on toiminut Nelosen uutisten populaarikulttuurin erikoistoimittajana syksystä 2001 lähtien. Nelosen 4Pop-ohjelmaa Silvennoinen toimitti ja juonsi vuosina 2003-2004. Sitä ennen hän toimi Los Angelesissa Katso- ja Apu-lehden kirjeenvaihtajana sekä free lance -toimittajana vuosina 1998-2001, jolloin hän teki Neloselle keväällä 2001 esitetyn Hollywood eXpress -ohjelman sekä juttuja MTV3-kanavalle ja kanadalaiselle Much Music -yhtiölle. Silvennoinen oli perustamassa MTV3-kanavan Jyrki-ohjelmaa ja toimi sen juontaja-toimittajana vuosina 1995-1996.

Silvennoinen valmistui ylioppilaaksi 1995. Hän suoritti Bachelor of Arts in Communications Studies and Broadcast Journalism -tutkinnon California State Universityssa vuonna 2000.

Nelosen kansainvälisten ohjelmien ohjelmapäällikkö on Kristiina Werner-Autio ja elokuvien vastaava tuottaja on Mikko Aromaa.