Reilun puoli vuotta toiminut Mediaviikko on puhtaasti verkossa julkaistava mediaan ja viestintään keskittyvä ajankohtaiskanava. Kokemukset ovat rohkaisevia. Lukijat ovat ottaneet Mediaviikon omakseen, mistä on osoituksena mittauksiemme mukaan noin 35.000 kuukausilukijaamme sekä noin 600 uutiskirjeen tilaajaa. He edustavat tämän maan tiedotuksen, markkinointiviestinnän, median ja yritystoiminnan kermaa ja supervaikuttajia.

Lukijamäärä nousee koko ajan ja joka päivä saamme uusia tilaajia. Kiitän lukijoita ja kirjoittajiamme aktiivisuudesta. Syksyllä tuomme Mediaviikkoon uusia tuulia, ideoita, lisää multimediaa ja uutta sisältöä, joka kiinnostaa ja puhuttaa.

Mediaviikko jää juhannukselta kesätauolle. Seuraava uutiskirje tulee 12. elokuuta. Päivitämme verkkosivuja uusilla aiheilla satunnaisesti kesän kuluessa. Toivotan kaikille Mediaviikon lukijoille rentouttavaa ja hyvää kesää!

Paavo Vasala, päätoimittaja