Puolan Lodzissa 11. kertaa järjestetty kansainvälinen Puchalski Film Festival oli suomalaisten luontodokumenttien voittoisaa juhlaa. Parhaasta ohjauksesta palkittiin Pekka Mandartin elokuva Harmaahylkeen laulu, jonka kuvaaja on Juha Taskinen. Parhaasta kuvauksesta palkittiin Kari Hautasen ohjaama ja kuvaama luontoelokuva Korentolampi. Elokuvat on tuottanut Mandart Production yhteistyössä Yle TV1 Yhteistuotantojen kanssa.

Erkko Lyytisen ohjaama dokumenttielokuva Kainuun tähti, tarina Vuolijoen kunnan kamppailusta globalisaatiota vastaan, on saavuttanut suurta kansainvälistä kiinnostusta. Elokuva jatkaa festivaalikierrostaan eurooppalaisilla dokumenttielokuvafestivaaleilla ja on nyt myyty ranskan- ja saksankieliselle ARTE tv-kanavalle lähtettäväksi Ranskassa, Saksassa, Sveitsissä ja Belgiassa. Elokuvan on tuottanut Mandart Production yhteistyössä Yle TV2 Dokumenttiprojektin kanssa.